Ketuk-ketuk Ramadhan

Wah hari ni saya cuba resepi dari rancangan ‘ketuk-ketuk Ramadhan’. Yang Sheila Rusli jadi pengacara tu.

Nasi Ayam My Dad”

Tengok macam ok je. Tapi rasa macam mana saya belum tahu..hahaha. Lagipun bahan-bahannya pun agak mudah dan masih ada lagi dalam peti. Cuma pergi beli ayam dengan salad je.

Sekadar gambar hiasan

About these ads

10 Respons bagi “Ketuk-ketuk Ramadhan”

  1. peng Berkata:

    aku tengok rancangan tu…
    mula2 ingat shiela nak campur nasi dengan ayam terus masa tanok tu..
    tanhiah la buleh wat…

    hari ni turn aku masak…
    kalu jadi nak wat chichen chop…

  2. lan Berkata:

    best woo “nasi ayam my dad”….

  3. armadrafar Berkata:

    mcm best…
    yg berpuase terase lapar……

  4. muhammadridwanto Berkata:

    aku dah buat post guna tajuk ko

  5. Cinta Agong Berkata:

    huiii.. masak sedap tu jemput2 la orang bujang ni…

  6. Azrul Hisyam Berkata:

    cinta agong- org bujang pun, singgah2 lah rumah ni, kita masak belacan pula

  7. sheeda Berkata:

    ada dak resepi sazzy falak….dia masak spageti ke macar0ni x ingt dah…sapa2 ada post la eh;j

  8. fadzshar Berkata:

    Emmm…sedap jugak nasi ayam nie kan….saya ada DVDs/VCDs Ketuk-ketuk Ramadhan…kalau berminat bolehlah order….sekarang in progress…..untuk maklumat lanjut sila layari http://www.ilhamrajawali@blogspot.com

  9. fadzshar Berkata:

    Ya ampun……minta maaf bebanyak yer… typing error…. yang sebenarnya.. http://www.ilhamrajawali.blogspot.com

  10. syila Berkata:

    macam ne boleh de DVDs/VCDs plak nie….
    padahla kitaorang xkeluarkan pun….
    hurm…sumthing nie…
    de copyright ke jual DVDs/VCDs nie???

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: