Ketuk-ketuk Ramadhan

Wah hari ni saya cuba resepi dari rancangan ‘ketuk-ketuk Ramadhan’. Yang Sheila Rusli jadi pengacara tu.

Nasi Ayam My Dad”

Tengok macam ok je. Tapi rasa macam mana saya belum tahu..hahaha. Lagipun bahan-bahannya pun agak mudah dan masih ada lagi dalam peti. Cuma pergi beli ayam dengan salad je.

Sekadar gambar hiasan

10 Respons to “Ketuk-ketuk Ramadhan”

  1. peng Says:

    aku tengok rancangan tu…
    mula2 ingat shiela nak campur nasi dengan ayam terus masa tanok tu..
    tanhiah la buleh wat…

    hari ni turn aku masak…
    kalu jadi nak wat chichen chop…

  2. lan Says:

    best woo “nasi ayam my dad”….

  3. armadrafar Says:

    mcm best…
    yg berpuase terase lapar……

  4. muhammadridwanto Says:

    aku dah buat post guna tajuk ko

  5. Cinta Agong Says:

    huiii.. masak sedap tu jemput2 la orang bujang ni…

  6. Azrul Hisyam Says:

    cinta agong- org bujang pun, singgah2 lah rumah ni, kita masak belacan pula

  7. sheeda Says:

    ada dak resepi sazzy falak….dia masak spageti ke macar0ni x ingt dah…sapa2 ada post la eh;j

  8. fadzshar Says:

    Emmm…sedap jugak nasi ayam nie kan….saya ada DVDs/VCDs Ketuk-ketuk Ramadhan…kalau berminat bolehlah order….sekarang in progress…..untuk maklumat lanjut sila layari http://www.ilhamrajawali@blogspot.com

  9. fadzshar Says:

    Ya ampun……minta maaf bebanyak yer… typing error…. yang sebenarnya.. http://www.ilhamrajawali.blogspot.com

  10. syila Says:

    macam ne boleh de DVDs/VCDs plak nie….
    padahla kitaorang xkeluarkan pun….
    hurm…sumthing nie…
    de copyright ke jual DVDs/VCDs nie???

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: