~photo of the day 2~

stop

 

Jadual OutsTension Oktober

 

06/10 – Alor Setaq (dekat je)

08/10 – IKBN Bukit Mertajam (Jauh sikit dari A.Staq)

15/10 – KL (Meeting ape ntah, td bos baru bagitau) (Semakin jauh)

20-23/10 – Empress Hotel Sepang (Semakin-semakin jauh)

 

Stop la, aku dah penat travel!

2 Respons to “~photo of the day 2~”

  1. moon Says:

    peh….giler la.travel jauh tue…..biasa la bla umor dah meningkat mmg tak larat nak travel jauh2. naper tak utara jer kat boss tue….tak pon training la org bwh awak yg berkaliber yg boleh handle meeting2 tue. So dah ader kawan boleh la shift….tak la terok sgt. ulak alik mcm KL-shah alam. Tu pon kekadang tak larat.

  2. Azrul Hisyam Says:

    saya masih muda, umo bos sekali ganda.
    kL-SA tu dekat jer

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: